SnellmanEDU digitaalinen oppimisympäristö

RÄÄTÄLÖIDYT
SISÄLLÖT

Etsitkö keinoja motivoida ja sitouttaa työntekijöitä? Onko organisaatiollasi koulutustarpeita, joihin ei löydy ulkopuolelta valmiita sisältöjä vaan haluaisitte tuottaa ne organisaationne sisällä? 

TIEDON
JAKAMINEN

Ovatko sisäiset koulutusmateriaalit ja perehdytysohjeet hajallaan eri kanavissa? Kuinka luoda innostusta herättävä oppimiskokemus? Miten organisaationne voi säästää koulutuskustannuksissa?

DIGITAALINEN
RATKAISU

Ovatko organisaatiosi toimipisteet useilla paikkakunnilla ja haluat toimivia ratkaisuja tiedon tehokkaaseen jakamiseen? Haluatko uudistaa oppimiskulttuuria? 

Oppimissisällöt saavutettaviksi

Oppimisympäristöllä mahdollistat tasa-arvoisen mahdollisuuden kehittää osaamista ja siten työntekoa jokaiselle organisaation jäsenelle. Oppimisympäristö yhdistää uuden oppimisen ja viimeisimmän tiedon jakamisen eri puolilla organisaatiota  (myös etätyöntekijät!). Digitaalinen oppimisympäristö mahdollistaa oppimista ajasta ja paikasta riippumatta. Oppia voi silloin, kun itselle parhaiten sopii, missä vain. Oppimisympäristö lisäksi huomioi erilaiset oppijat tarjoamalla monipuolisia oppimissisältöjä (esim. kuva, teksti, video, ääni, visuaalisuus, pelillistäminen). Ympäristöön voi luoda omia kursseja ja sisältöjä eri kohderyhmille, esim. työntekijät, harjoittelijat, alihankkijat, yhteistyökumppanit, hallitus/johto.

Valmiita oppimisisisältöjä ja oppimisanalytiikka käytössäsi

SnellmanEDUn oppimisympäristön mukana saat runsaasti valmiita sisältöjä mm. työelämätaidoista, ajanhallinnasta, itsensä johtamisesta ja digitaidoista. Oppimisympäristön avulla työntekijöiden on helpompi mukautua organisaation sisäisiin muutoksiin, mm.  uusiin työtehtäviin ja toiseen toimipisteisiin siirtymiseen. Oppimisympäristön analytiikkatyökalut tarjoavat mm. yksittäisen oppijan/ työntekijän edistymisen seurannan ja monipuoliset raportoinnin työkalut, joten oppimiseen voi luoda erilaisia kannustimia. Tämän tiedon avulla voit myös muokata sisältöjä paremmiksi koko ajan.

Monipuoliset toiminnallisuudet ja vuorovaikutus

Oppimisympäristö on paljon muuta kuin jälleen yksi hallinnoitava massiivinen tietopankki. Oppimisympäristön ytimessä on tiedon jakaminen ja oppiminen vuorovaikutteisesti ja innostavasti aktivoiden. Oppimisympäristö yhdistää myös erilaisia oppimistapoja, kuten verkkokoulutukset, lähiopetukset ja ulkoiset koulutukset ja tapahtumat. Me autamme organisaatiota muokkaamaan omia sisältöjä innostaviksi ja luomaan uusia, aktivoivia sisältöjä!

Intran sisällöt aktivoivaan muotoon

Digitaalinen oppimisympäristö tukee ja helpottaa työntekijöiden oppimista organisaation strategian ja sen tavoitteiden suuntaisesti. Se myös mahdollistaa henkilökohtaisen osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen, työpaikalla ja sen ulkopuolellakin. Oppimisympäristöön voit luoda esimerkiksi uudella tavalla organisaation intran sisällöt ja keskittää perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät materiaalit samaan paikkaan. Oppimisympäristö muuntaa passiivisen tietovarannon aktiiviseksi, vuorovaikutteiseksi palveluympäristöksi!

Miksi kannattaa hankkia juuri SnellmanEDU oppimisympäristö?

 • Olemme oppilaitos, joten meillä on käytettävissä teknisen osaamisen lisäksi myös pedagoginen osaaminen, jolla oppimississällöt saadaan oppimisen näkökulmasta mielekkäällä ja sitouttavalla tavalla esille oppimisympäristöön.
 • Olemme kehittäneet oppimisympäristöä nimenomaan työyhteisöjen tarpeita ajatellen.
 • Meiltä on mahdollista saada oppimisympäristöön myös sisältöjä asiantuntija/ kouluttajaverkostomme kautta.
 • Panostamme vahvan visuaaliseen ympäristöön – erotuksena teksti- ja laatikkopohjaisista moodleista.
 • Tarjoamme kaikille asiakasorganisaatioillemme säännöllisesti maksuttomia, webinaarimuotoisia koulutuksia oppimisympäristön hyödyntämiseen liittyen.
 • Tekninen tukemme on käytettävissäsi neuvoen ja auttaen tarvittaessa.
 • Panostamme vahvasti oppimisympäristön sisällöntuottajien koulutukseen ja valmennukseen.

SnellmanEDU oppimisympäristö on helppokäyttöinen, responsiivinen ja turvallinen valinta!

 • Räätälöimme tarpeittesi mukaan selkeän ja visuaalisen oppimisympäristön.
 • Moodle-pohjaisessa oppimisympäristössä on monipuoliset työkalut, jotka mahdollistavat tiedon tallentamisen haluamassasi muodossa. H5P-sisällöntuotantotyökalulla ja sisältöpohjilla luot laadukkaat sisällöt helposti itse, halutessasi voit tilata meiltä sisällöntuotantopalveluita.
 • Moodle-pohjainen oppimisympäristö integroituu vaivatta muiden järjestelmien ja sovellusten kanssa, käyttäjähallintaintegraatio.
 • Tukipalvelumme luo käyttäjätunnukset, järjestää maksuttoman käyttöönottokoulutuksen pääkäyttäjille ja toimii sen jälkeen apunasi mahdollisissa ongelmatilanteissa.
 • Moodle on maailmassa eniten käytetyin verkko-oppimisympäristö, joka on avoimen lähdekoodin johdosta turvallinen.
 • SnellmanEDU Moodle toimii kotimaisella palvelimella, yhteistyössä Mediamaisterin kanssa.

Ota meihin yhteyttä! Sovi tapaaminen tai pyydä tarjous!