Tietoa meistä

Snellman-kesäyliopisto on lakisääteinen vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka tehtävänä on omaehtoinen, ammatillissivistävä opetus. Pohjois-Savon alueella oppilaitos on toiminut vuodesta 1956 alkaen. Snellman-kesäyliopistoa ylläpitää yleishyödyllinen yhdistys, Snellman-instituutti ry.

Nykyään Snellman-kesäyliopisto on keskeinen ja vaikuttava alueellinen koulutusorganisaatio, joka toimii edelläkävijänä mm. koulutuksen ja oppimisen digitaalisten ratkaisujen etsimisessä. Snellman-kesäyliopisto toteuttaa vuosittain noin 400 koulutusta, joihin osallistuu noin 5000 opiskelijaa – lapsista ikäihmisiin.

Snellman-kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta  ja tilauskoulutuksia sekä Ikääntyvien yliopistotoimintaa aktiivisille aikuisille ja Lasten yliopiston kerhoja ja leirejä. Snellman-kesäyliopisto on vapaan sivistystyön oppilaitoksista Suomen suurin verkkokouluttaja.

Snellman-kesäyliopisto toimii ympäri vuoden Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja verkossa.

Kuopio:
Löydät meidät helposti aivan Kuopion ydinkeskustasta. Koulutustilamme ja toimistomme sijaitsee vain 350m päässä rautatieasemalta ja 45om päässä linja-autoasemalta. Lähistöltä löydät useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita ja torillekin on matkaa vain 300m.

Iisalmi:
Iisalmen toimipisteen löydät keskustasta Iisalmen kulttuurikeskukselta. Rautatieasemalta on matkaa vain 850m ja linja-autoasemalta 400m. Lähistöllä löydät useita majoitusvaihtoehtoja ja ravintoloita.