Minna Canth -foorumi 2019: Johtaminen digiajassa 3.0 – ajattelun ja työn muutos

Käym­me jat­ku­vaa vuo­ro­pu­he­lua sii­tä, mikä on tek­no­lo­gi­an roo­li suh­tees­sa ih­mi­siin. Ih­mis­kun­nal­la on kui­ten­kin on­nek­si ol­lut ta­pa­na – ääri­päis­sä käy­ty­ään – et­siy­tyä kes­ki­mää­rin tasa­pai­noon. Joh­ta­jan tu­li­si ky­e­tä sil­loit­ta­maan ra­ti­o­naa­li­ses­ti nämä kak­si ääri­pää­tä, koneet ja ihmiset,  kes­kel­lä en­nus­ta­ma­ton­ta ja komp­lek­sis­ta maa­il­maa. Ha­lu­at­ko ra­ken­nus­tar­pei­ta sil­lan ra­ken­ta­mi­seen? Ha­lu­at­ko ym­mär­tää muu­tok­ses­ta enem­män?

Sil­lan­ra­ken­ta­jik­si mei­tä joh­dat­ta­vat:

  • Di­gi­taa­li­sen työn tut­ki­ja Esko Kil­pi: Joh­ta­mi­nen komp­lek­si­ses­sa maa­il­mas­sa
  • Aivo­tut­ki­ja Kat­ri Saa­ri­kivi: Mikä on ih­mi­sen osa? Mi­ten mah­dol­lis­te­taan kol­lek­tii­vis­ta ajat­te­lua ja on­gel­man­rat­kai­sua?
  • Valo­kuva­tai­tei­li­ja Nan­na Hän­ni­nen, Nee­mo Met­hod: Tai­de uu­den­lai­sen ajat­te­lun edis­tä­jä­nä työ­e­lä­mäs­sä

Kuudes Minna Canth -foorumi järjestetään Kuopiossa Peräniemen Kasinolla 14.6.2019 klo 9-15.

ILMOITTAUTUMISET 31.5. MENNESSÄ!

Katso lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu >>

Seuraa Minna Canth -foorumin facebook- sivua >>

Savonia-ammattikorkeakoulun ensimmäinen Minna-koru on tilattavissa ennakkoon 31.3 saakka. Katso riipuksesta lisätietoja alempaa tältä sivulta.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus varata myös pääsylippu Kuopio Tanssii ja Soi – 50v Juhlagaalaan (14.6.) erikoishinnalla (61,75 €).

Yhteistyössä:
Savonia-ammattikorkeakouluPaju Consulting, Kuopio Tanssii ja Soi, Pohjois-Savon Liitto, Itä-Suomen Yliopisto, K-Market Neulamuikku.

Yhteystiedot:
Rehtori Soili Meklin, puh. 044 746 2841, soili.meklin@snellmankesayliopisto.fi
Tuottaja Heidi Kotikumpu, puh. 044 746 2849, heidi.kotikumpu@snellmankesayliopisto.fi

Minna-riipuksen ennakkotilauksia otetaan vastaan!

Savonia-ammattikorkeakoulun Minna-korun ennakkotilauksia otetaan vastaan 20.2.-31.3.2019 Minna Canth-foorumin ilmoittautumisen yhteydessä. Korut löytävät omistajalleen kuudennessa Minna Canth –foorumissa 14.6.2019. Koruja valmistetaan rajallinen määrä näin ensimmäisenä vuonna, joten toimi nopeasti ja tilaa itsellesi tai lahjaksi uniikki, käsintehty Minna-koru!

Minna-korua on mahdollista ostaa myös paikanpäältä foorumissa. Hinta 167 € (sis ALV).

Riipuksen lisätiedot:
Materiaali: hopea
Korukivet: Ylämaan spektroliitti ja makean veden helmi
Korun koko: 78×29 mm
Ketju: 60 cm

Minna Canth –foorumin osallistumismaksu ja Minna-koru laskutetaan yhteisellä laskulla kesän aikana. Korun hinta sisältää alv:n. Minna-korun tilaus on sitova. Jos et osallistu Minna Canth –foorumiin mutta tahdot tilata Minna-korun, voit olla suoraan yhteydessä Savonia-ammattikorkeakoulun lehtoriin Risto Nylundiin (yht.tiedot alla).

Lisätietoja:
Tuottaja Heidi Kotikumpu, heidi.kotikumpu@snellmankesayliopisto.fi p. 044 74 62849
Muotoilun lehtori Risto Nylund, risto.nylund@savonia.fi p. 044 785 5821

Sanna Röynä

Nimeni on Sanna Röynä. Aloitin viime syksynä toisen lukuvuoteni korumuotoilun opiskelijana Savonia-ammattikorkeakoulussa. Olen muotoilijana niin kuin myös muualla elämässäni hyvin pohtiva ja analyyttinen. Niinpä pääni syövereissä kuhisee aina kuin mehiläispesässä. Uusia ideoita syntyy ja työn alla olevia parannellaan. Saan inspiraatiota niin ympäröivästä maailmasta ja ihmisistä, kuin myös itselleni tärkeistä arvoista. Erityisesti minua kiehtovat luonto sekä kaikenlaiset eri kulttuurit.

Opintojeni aikana olen päässyt osaksi moneen haastavaan ja mielenkiintoiseen projektiin. Viime keväänä yhden tällaisen projektin tuloksena valmistui Minna Canthin innoittama riipukseni Sateen laulu. Otin tehtäväkseni tuoda korulla esille Canthin persoonallista olemusta aidoimmillaan. Tunnen syvää kunnioitusta häntä kohtaan ihmisenä. Hän oli todella sitkeä ja vahva, mutta samalla herkkä, empaattinen ja eläväinen. Hän työskenteli kovasti muutoksen eteen naisten oikeuksien suhteen, huolehti seitsemästä lapsesta, pyöritti menestyvää kauppaa ja kirjoitti useita vaikuttavia teoksia. Hyvin harva jaksaa kantaa yhtä paljon harteillaan.

Muotoilin alkuperäisen Sateen laulu- riipuksen käsin sterling-hopeasta pitkän ja hartaan suunnitteluprosessin tuloksena. Rungon muodossa yhdistyvät pehmeät kaaret, joiden päistä muodostuvat terävät kärjet. Riipuksen keskeisimpänä osana roikkuu kehysistutettu Ylämaan spektroliitti. Se on korukivenä vähintäänkin yhtä eloisa ja vaikuttava kuin Minna Canth oli ihmisenä. Kokonaisuuden viimeistelee pieni ja herkkä makeanveden helmi.

Mikä on Minna Canth -foorumi?

Minna Canth -foorumi kokoaa vuosittain eri alojen johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita verkostoitumaan, kuuntelemaan huippupuheenvuoroja ja nauttimaan monialaisesti taiteesta.

Minna Canth -foorumi 2014- 2018

Minna Canth -foorumi 15.6.2018 – Johtajuusviestintä
Jukka Saksi KTT, MBA, Professori Pekka Sauri, Professori Vilma Luoma-aho ja Kunnanvaltuutettu Riikka Karppinen

Minna Canth -foorumi 16.6 2017 – Kilpailukykyä strategisella työhyvinvoinnin johtamisella
Toimitusjohtaja Mika Sutinen Musti ja Mirri, Työterveysyksikön johtava lääkäri, EMBA Ritva Teerimäki, Lehtori Pauli Verhelä ja taiteilija Seela Sella, Strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä Ossi Aura

Minna Canth- foorumi 17.6.2016 – Johtaminen digiajassa
Pääsihteeri Ville Tolvanen Digitalist Network, Kansliapäällikkö Harri Pursiainen Liikenne-ja viestintäministeriö, Toimitusjohtaja JP Hakoluoto Caffeine Overdose, Professori Kirsti Lonka

Minna Canth -foorumi 12.6.2015 – Johtamisen monet kasvot – Kehity johtajana
Professori Liisa Keltikangas-Järvinen Helsingin yliopisto, Edunvalvontapäällikkö Riikka Pakarinen, Kansliapäällikkö Päivi Nerg Sisäministeriö, Tulevaisuudentutkija Olli Hietanen, Tulevaisuuden tutkimuskeskus

Minna Canth -foorumi 13.6.2014 – Hybridijohtaminen
Kuopio Tanssii ja Soin taiteellinen johtaja Jorma Uotinen, Anne Laakkonen, KTT ja Mervi Parviainen, HTT Pelastusopiston rehtori

MCF 2018

MCF 2014