KETO – Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa

Miten mukaan ja kenelle soveltuu?

Oletko työtön, lomautettu tai määräaikaisessa työsuhteessa ja haluat päivittää työelämätaitojasi? Oletko  vastavalmistunut tai työsuhteessa, ja työelämä- ja digitaitosi kaipaavat päivittämistä?  Tule mukaan oppimaan ja kehittymään!

Vastaatko henkilöstösi osaamisen kehittämisestä ja haluat päivittää työntekijöiden työelämätaitoja ja digitaitoja vastaamaan työelämän tarpeita? Mikäli pohdit, voisiko yrityksesi henkilökunta hyötyä valmennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä!

Hankkeen palvelut on suunnattu työttömille ja/tai työttömyysuhanalaisille oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Osallistujat voivat olla miltä tahansa ammattialalta ja koulutustasolta.

Hanke on alkanut elokuussa 2020. Pääset mukaan ottamalla yhteyttä alueesi yhteyshenkilöön. Ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua työllistymisessä tai työelämässä mukana pysymisessä.

Osallistuminen on maksutonta!

Tavoite

Yhdeksän kesäyliopiston yhteinen KETO – Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa on käynnistynyt syksyllä 2020. Hanketta rahoittaa Opetushallitus, ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka. Hankkeen tavoitteena on valmentaa 900 suomalaiselle työelämä- ja digitaitoja, jotka edistävät ketterää oppimista niin työssä kuin työnhaussa. Ketterän oppimisen taitoja kehittämällä ihmisillä on mahdollisuus vastata kehittyvän työelämän tarpeisiin ja edistää omaa työllistymistään ja töiden jatkumista.  

Mitä hanke tarjoaa osallistujalle?

Aluksi kartoitamme osallistujien  henkilökohtaiset osaamistarpeet Ketterä oppija testin avulla. Testi  toteutetaan digitaalisesti ja tuloksen pohjalta saat oman opiskelu-/oppimissuunnitelman. Myös henkilökohtainen ohjausta ja neuvontaa on saatavilla.

Opiskelu ja oppiminen tapahtuu pääosin itsenäisesti verkossa digitaalisessa oppimisympäristössä. Lisäksi voit hyödyntää oman alueesi lähi- ja verkkovalmennuksia. Lisätietoa saat oman alueesi yhteyshenkilöltä. Oppimissisältöjen laajuus on 4 op ja aiheet ovat ns. yleisiä työelämä- ja digitaitoja, joita voi hyödyntää kaikki työikäiset työtehtävästä ja taustasta riippumatta.  

Hanketta koordinoi Snellman-kesäyliopisto (SnellmanEDU): 

Outi Savolainen, suunnittelija, outi.savolainen@snellmanedu.fi, 044746 2846
Niko Kyllönen, hankekoordinaattori, niko.kyllonen@snellmanedu.fi, 044 746 2843

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen!

  • Lappeenranta
  • Mari Smolander, mari.smolander@kesyli.net, 0103229451
  • Sari Kavala, sari.kavala@kesyli.net, 010 322 9462
  • www.kesyli.net
  • Kajaani
  • Mira Huotari, mira@kainuunaalto.fi, 040 1488 591
  • Pekka Vaarala, pekka@kainuunaalto.fi, 040 1488 592
  • https://kainuunaalto.fi/hankkeet/keto-hanke/