AVOIN YLIOPISTO- JA AMMATTIKORKEAKOULUTUS

Avoin yliopisto- ja ammattikorkeakoulutus

SnellmanEDU (Snellman-kesäyliopisto) järjestää avointa yliopisto- ja avointa ammattikorkeakouluopetusta. Voimme hakea järjestämisoikeuksia mistä tahansa Suomen yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta ja tuoda niiden opintoja Kuopioon, Iisalmeen ja Varkauteen tai toteuttaa opintoja verkon kautta.

Koulutuksiin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opintoihin ei liity pääsykokeita vaan opiskelijat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opinnot ovat yleensä opintokokonaisuuksia, jotka sisältävät useita opintojaksoja. Kokonaisuuksien ja opintojaksojen laajuudet ilmoitetaan opintopisteinä. Yksi opintopiste vastaa noin 30 tuntia opiskelijan tekemää työtä.

Kaikki opinnot vastaavat korkeakoulujen omia opintoja ja ne voidaan hyväksilukea osaksi korkeakoulututkintoja.

Opiskelijan oppaasta voit lukea opiskelun aloittamisesta ja saat vinkkejä opiskeluun.

Tutkintotavoitteisesti tai asiantuntijuutta täydentäen

Työelämässä tarvitaan asiantuntijoita ja korkeakoulutuksen suorittaneita. Suoritetuilla opinnoilla ja tutkinnoilla pystyt näyttämään joko laajan asiantuntijuutesi tai pitkälle viedyn syvennetyn osaamisesi.

Kokonaisuuksia suorittamalla sinun on mahdollista koota itsellesi tutkintojen osia ja hakea jatkamaan tutkintosi loppuun yliopistoon tai ammattikorkeakouluun. Jos tavoitteenasi on täydentää asiantuntemustasi, voit osallistua vain yhdelle tai useammalle opintojaksolle.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Joustavasti verkko-opintoina tai toisten kanssa ryhmässä?

Osaan järjestämistämme koulutuksista voi osallistua myös etäopiskellen. Tällöin opiskelu on joustavampaa, mutta vastapainoksi itsenäisen työskentelyn osuutta on enemmän. Hyvät asiantuntijatuutorit tukevat opiskeluasi ja auttavat rytmittämään sekä aikatauluttamaan opintojesi suorittamista.

Osa koulutuksesta toteutetaan edelleen lähiopetuksena, jolloin vuorovaikutteisuus toteutuu koulutuksessa parhaiten. Monessa koulutuskokonaisuudessa on sekä lähiopetusta että verkko-opetusta, tällöin koulutuksen erilaiset suoritustavat tuovat vaihtelua ja pitävät opiskelun mielenkiintoisena.

Jos tarvitset apua opintojesi suunnitteluun tai haluat kysyä lisätietoa koulutuksesta, niin otathan yhteyttä!

Riikka Asikainen
044 746 2845
riikka.asikainen(at)snellmanedu.fi